fbpx

Portfolio

De keuken van Azure

Deze keuken is een waar meubelstuk geworden: alles correspondeert met de rest van de verdieping en ademt eenheid en functionaliteit!

Door aan de achterzijde (grenzend aan de woonkamer) grepen te plaatsen in de kleur van de greeplijsten van de keuken, wordt de keuken bij de huiskamer betrokken en vice versa. Hierdoor krijgt het geheel een harmonieus maar speels effect.

De keuken van Astrid & Pascal

In eerste instantie hadden we een Landelijk keukenontwerp gemaakt voor Astrid en Pascal vanaf de bouwtekening. Later bleek, bij het inmeten, dat de keuken heel wat kleiner was uitgevoerd.

Na wat puzzel werk is er een toegangsdeur vervallen. Een muur uitgebroken en hadden we weer carte blanche voor een ruimtelijke landelijke keuken. Deze super gezellige familie staat graag met meerde personen in de keuken te koken. De heer des huizes is een hobby kok van hoog niveau. Met dit landelijke keukenontwerp hebben we het optimale bereikt in ontwerp en praktisch gebruik.

De bijkeuken hebben we ook meteen in een nieuw jasje gestoken zodat deze naadloos aansluit op de keuken. Dit geeft, naast dat het zeer praktisch is in gebruik, een heel rustig aanzicht.
De bijkeuken is uitgevoerd met uittrekbare plateaus om een wasmand op te plaatsen. De wasmachine en droger zijn op werkhoogte geplaatst.