fbpx

Wat kost HELDER Keukenadvies?

De prijs van onze diensten is geheel afhankelijk van het traject. Denk bijvoorbeeld aan de grootte van de keuken, de hoeveelheid apparatuur, hoe complex het lichtplan is en ga zo maar door.

Het lijkt misschien wat vreemd om eerst te investeren in de voorbereiding op een nieuwe keuken, maar deze investering verdien je zonder meer terug .
Omdat wij je begeleiden tijdens het onderhandelingsproces – en daarbij de gebruikte materialen met bijbehorende echte prijzen kennen, verdient ons advies zichzelf terug bij de aanschaf van jouw keuken!

Inventariseren van de prijs
Tijdens een telefonisch klik-gesprek wordt een schatting gemaakt van de benodigde tijd om een indicatie te kunnen geven voor het keukenontwerp en het advies.
Bij akkoord plannen we vervolgens een afspraak  in om van start te gaan met het ontwerpen van jullie ideale keuken!

Optie: offertes vergelijken
Heb je al verschillende offertes bij keukenleveranciers opgevraagd, dan kun je deze bij Helder Keukenadvies laten vergelijken. Ik kan onjuistheden in offertes opsporen en je adviseren over de materiaal- en apparatuurkeuze. Uiteraard is het ook mogelijk om keukentekeningen kritisch door te laten lichten.

Kies je voor een adviestraject bij HELDER Keukenadvies, dan ga ik desgewenst mee naar prijsonderhandelingen om ervoor te zorgen dat je een eerlijke prijs betaalt voor exact die keuken die aansluit op de wensen van jouw huishouden.

Mocht je je herkennen in dit verhaal, klik dan hier om een afspraak in te plannen.
Dan kunnen we kijken waar jullie wensen liggen.