fbpx

Hoogglans keuken

Met eiland

Stijlvol en strak

hoogglans zwart

Begin dit jaar hebben we een praktisch ingerichte keuken mogen ontwerpen in hoogglans zwart.
De keuken is een waar meubelstuk geworden: alles correspondeert met de rest van de verdieping en ademt eenheid en functionaliteit!

Door aan de achterzijde (grenzend aan de woonkamer) grepen te plaatsen in de kleur van de greeplijsten van de keuken, wordt de keuken bij de huiskamer betrokken en vice versa. Hierdoor krijgt het geheel een harmonieus maar speels effect. 

Koken
Aan weerszijden van de kookplaat beschikken de bewoners nu over afzetruimte. Dit werkt handig als je druk aan het koken bent en alles graag dicht bij de hand wil houden.
De afzuiging is geïntegreerd in het plafond, hierdoor blijft het geheel modern vormgegeven en ben je toch verlost van de kookluchtjes en vochtige dampen in huis. 

Verlichting
De verlichting is erg belangrijk in de keuken. Je werkt op het werkblad en spotjes in de koof zorgen voor een goede belichting daar waar die echt nodig is: op het werkblad! Deze is dimbaar als sfeerverlichting. Zo heb je een mooi zicht vanuit de woonkamer in de keuken. 

Kasten
De keuken is voorzien van een handig volledig uittrekbaar hoeksysteem. Je hoeft nu niet meer uw kastje in te duiken. Het kastje komt nu naar je toe en je kunt pakken wat je nodig hebt. 
Er zijn veel volledig uittrekbare ladesystemen met een anti-slip bodem. Nu schuift niets meer door de lade en hoef je niet meer op de knieën achter in een kastje te zoeken. 

Aan beide zijde van het spoelgedeelte is er rekening gehouden met de werkruimte. 

Apparaten
In de hoge kastenwand staan de apparaten op werkhoogte, hierdoor is de kans op ongelukjes veel minder. Je hebt goed zicht op de oven en combimagnetron.
De hoge kasten zijn uitgevoerd met bredere wanden, dit om het geheel meer als meubel te etaleren. Dit geeft een mooi effect wanneer je er vanuit de woonkamer op kijkt.


Na het opleveren van deze keuken zijn we direct begonnen met een volgende opdracht. Dit belooft wederom een erg gaaf project te worden, maar hierover later meer. We zijn in ieder geval ontzettend blij met de manier waarop de verschillende partijen als team samenwerken om elk project weer tot een succes te brengen!

Shirley Jane – 15 oktober 2017

Vanaf de woonkamer

hoogglans keuken nijmegen

Apparatenwand

greeploze keuken nijmegen
hoogglans zwarte keuken
keukenkast le mans
stopcontact keukenontwerp
stopcontact keuken dicht